A Csabai Kolbászfesztivál is segít!


Október 24-én, a fesztivál első napján a Segítő Vásárlás- a fogyatékossággal élők által kézzel gyártott termékek országos kiállítása és vására érkezik hozzánk! A Csík zenekar tagja, Kossuth-díjas énekes és táncművész Majorosi Marianna lesz a békéscsabai Segítő Vásár nagykövete!

A Salva Vita Alapítvány szervezésében 2013-ban is megrendezésre kerül a fogyatékossággal élők által gyártott termékek kiállítása és vására, a Segítő Vásárlás.

A rendezvénysorozat hozzá kíván járulni ahhoz, hogy hazánkban tovább növekedjen a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága és beágyazottsága.

A 2013 decemberéig tartó rendezvénysorozat szervezője a Salva Vita Alapítvány, fő támogatója a Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság. A belépés a programokra ingyenes! A Segítő Vásár rendezvények, illetve a Segítő Vásárlás mozgalom és védjegy fő célja, hogy bemutassa és megismertesse a nagyközönséggel azokat a kézzel készített, kiváló minőségű magyar termékeket, melyeket megváltozott munkaképességű dolgozók gyártanakMindezt azzal szeretnénk erősíteni, hogy a fogyatékossággal élő munkavállalók országos rendezvénysorozat keretében is megmutathatják, mire képesek, ha ehhez segítséget kapnak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!