Juniorjaink ismét nyertek hétvégén


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Békés FK Kft. - Kőnig-Trade-Balmazújváros 37-29 (23-15) Junior csapatunk a 4. perctől kezdve átvette a mérkőzés irányítását. Szép játékot produkálva a félidő végére már 23-15-re vezetett csapatunk. A második félidőben kiegyensúlyozottan tartották a fiúk az különbséget. Így veretlenül zárták a 3. fordulót is a tabella élén.

BFKC: Styop, Földesi, Felföldi 3, Szőnyi, Gulyás 1, Teleki 1, Kánya 5, Fedor 2, Ivanics 2, Bernáth, Roczó, Domokos 9, Farkas 5, Csige, Szilágyi 9, Karács.

Balmazújváros: Bagi, Móricz, Duró, Bangó 13, Mucza 1, Nagy 3, Buglyó 2, Borsi 3, Kiss, Nagy, Borza 1, Minegász 6, Szűcs.

Kádas László (edző): Sikerült jól felkészülni a mérkőzésre, nagy sebességgel, pontosan, okosan, tudatosan játszottunk az első félidőben. A második félidőben időnként szétestünk. Ez betudható annak is, hogy a nagy arányú vezetés miatt, már a koncentráció lentebb csúszott, szétestünk kicsit. Összességében egy nagyon jó meccset játszottunk, a balmazt megverni majd 10 góllal, ez jó eredmény. Persze hibák vannak, ezekre majd figyelünk és próbáljuk kijavítani őket. Öröm dolgozni egy ilyen nagyszerű csapattal. Imádom őket.

Gratulálunk a csapatnak, reméljük a vasárnapi meccset is hozzák a fiúk a Nyíregyháza ellen!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!