Játékosaink a hétvégi meccsről


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén a Gödöllőt fogadja a BFKC október 12.-én 16 órától és 18 órától. Két játékossal beszélgettünk Polgár Tiborral és Sipeki Leventével egy kis esély latolgatásról illetve a szezon eddigi történéseiről.

Polgár Tibor csapatkapitányt kérdeztük, hogyan látja az 5. fordulóra a csapatot, sikerült-e összekovácsolódnia a csapatnak, az új játékosoknak beilleszkedni, illetve milyen esélyekkel lép pályára szombaton a csapat a Gödöllő ellen.

- Még az elején vagyunk (5. forduló), úgy néz ki jól összekovácsolódott eddig a csapat. Sajnos két bajnok esélyes csapat ellen nehezebben sikerültek a dolgok, de most már jönni fognak az eredmények reméljük.
Mivel hazai pályán vagyunk, így csakis a győzelem az elfogadható. Bízok benne, hogy a Nyíregyházi második félidős teljesítményünket áttudjuk menteni erre az egész mérkőzésre. Reméljük jó játékkal, szép győzelemmel tudjuk kiszolgálni a Békési közönséget.

Sipeki Levente fiatal átlövőt is arról kérdeztük, milyennek látja a Gödöllői csapatot, mit vár a hétvégétől, illetve hogyan sikerült beilleszkednie a csapatba.

- A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatos gondolataim azok, hogy ismét egy jó csapattal találkozunk. A Gödöllő személyében nem lesz egyszerű mérkőzés, ahogy egyik sem az. Számunkra kötelező a győzelem. Magamról annyit szeretnék mondani, hogy szeretek ebben a csapatban játszani, élvezem a játékot, de még mindig vannak hiányosságaim, amiket ki kell hogy javítsak. Mondhatni elég sok lehetőséget kapok edzőmtől, amivel szeretnék is élni, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb játékot tudjak mutatni, amivel nagy mértékben a csapat hasznára lehetek. Azt gondolom, hogy szeretne a csapat bizonyítani és ez sikerülni is fog az újabb 2 pont megszerzésével együtt.

Sok sikert kívánunk a csapatnak!

Várunk mindenkit a mérkőzésekre október 12.-én 16 és 18 órától a Békés Városi sportcsarnokba!

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!