Győzelem a Gödöllő ellen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Békési FKC–Gödöllői KSC 30–25 (13–9)

Hétvégén a Pest megyei Gödöllőt fogadta csapatunk Békésen. Nehezen született meg az első gól a mérkőzésen. Mindkét csapat több hibát is ejtett támadásban. A félidőre egy 4 gólos előnnyel tudott levonulni a Békés. A második félidőben, hol sikerült nagyobb előnyre szert tenni a hazai csapatnak, hol közelebb engedték a vendég csapatot két gólra. A mutatott teljesítménynél több kell majd a folytatásban.

Békési FKC–Gödöllői KSC 30–25 (13–9)

NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 150 néző. Vezette: Alapi, Kovács T.
BFKC: ARDELEÁN – Molnár S. 5, Sipeki 1, Kovács A. 1, Gazsó 4, Ambrus 2, Kardos 2. Csere: Styop (kapus), Kopcsák 4, Lehoczki 1, Felföldi G. 6, Kósa 2, Polgár T. 1, Fekete G. 1, Roczó, Kánya.
A Gödöllő‘ legjobb góldobói: Kátai 9, Domokos A. 8.

Gávai Ferenc (edző): Nem érdemeljük meg a gratulációt, ez egy szégyenteljes produkció volt. Egyetlen egy pozitívumot láttam, hogy megnyertük a mérkőzést. Végül is nem forgott veszélyben a mérkőzés folyamán a győzelmünk, de ilyen nagyképű és dekoncentrált játékkal a leggyengébb csapat ellen is szenvedni fogunk. Nem is értem ezt a hozzáállást, miközben erre természetesen felhívtam a figyelmet. Nagyon el kell gondolkodnia pár embernek, így mérkőzésre nem lehet ide érkezni. Nem csak önmagának játszik, hanem a csapattársának, edzőjének és persze a közönségnek is. Ilyen teljesítmény..., egyszerűen nem is találok szavakat, amiket egy-két ember művelt ezen a mérkőzésen. Nyertünk, de nem vagyok boldog.

Gratulálunk a győzelemhez!

Jövő héten a 6. fordulóban csapatunk Törökszentmiklósra utazik, reméljük onnan is sikerül pontot hozni csapatunknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!