OSB mérkőzés előtt csapatunk kolbászt gyúrt


A gyúrás után a CLASS-Törökszenmiklós utánpótlás csapatával játszott kis csapatunk.

A tegnapi nap folyamán serdülőinknek az egyesület megteremtette a lehetőséget, egy kis csapatösszetartást tudjanak tartani a mérkőzés előtt. Nagyon jól sikerült az összetartás, csapatokra lettek osztva sorsolással a gyerekek és után mindenki kapott alapanyagot a kolbászgyúráshoz. Jól érezték magukat a gyerekek és sikerült pályán kívül is még közelebb hozni őket, mint eddig.

A gyúrás után a CLASS-Törökszenmiklós utánpótlás csapatával játszott kis csapatunk. Az első percektől fogva kézben tartották fiaink a mérkőzést, sikerült minden játékosnak pályára lépnie és egy parádés 46-16-os eredménnyel zárni a napot.

Békési FK Kft - CLASS-Törökszentmiklósi KE 46 - 16

Békés: Alt 1, Benedek-Tóth 2, Bernáth 3, Borbély, Csige 4, Fedor 4, Juhász Á. 8, Kecskés 5, Molnár G. 3, Pankotai, Szabó 4, Szilágyi G. 6, Szőnyi 1, Teleki L. 1, Tóth P. 3, Ulics 1.

CLASS: Faragó D. 1, Göőz, Kacsó, Karsai, Kiss G. 6, Kocsis, Kurdics, Marsi, Németh 5, Ollári, Túri D. 4, Túri F.

Papp Bálint (edző): Gratulálok először is a csapatomnak végre a győzelemhez is tudok nem csak mutatott játékhoz. Közönségszórakoztató mérkőzésen sikerült magabiztosan győznünk! Öröm, hogy minden játékosom pályára tudott lépni és gólt is szerzett, és ami még külön öröm, hogy Borbély Pisti 11 évesen szépen mutatkozott be a serdülő csapatba.Köszönöm a szurkolást a csapatom nevében is!

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!