III. fordulóban is nyert a Békés


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Kiskunfélegyháza
Kedden este csapatunk a Magyar Kupa III. fordulójában Kiskunfélegyházán lépett pályára.

Az NBII-es bajnokság dél-keleti csoportjában játszó Félegyháza tisztességesen küzdött a mérkőzésen. Csapatunk azért végig kézben tartotta a mérkőzés irányítását. A félidő közepén, már 5 góllal vitt a Békés. Több hibát is ejtett mindkét csapat. A félidőben 16-21-es eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben minden játékosunk pályára lépett, a fiatalok is kaptak lehetőséget, így végül egy 10 gólos győzelemmel tért haza a Békés.

P&P Félegyháza - Békési FK Kft. 31 - 41 (16-21)

Félegyháza: Nagy Zoltán, Gyöngyi Ádám 6, Bessenyei Imre 9, Savanya Zsolt 4, Csőke Ákos 2, Papp Béla 2, Farkas-Csamangó Attila 2, Horváth Bende 1, Kálmán Róbert, Kanyó Bence 1, Fekete Krisztián, Tóth Viktor 1, Bozsák Krisztián 3. Edző: Miksi István

Békés: Domokos Dusán, Styop Miklós, Ambrus József 2, Kopcsák József 3, Kovács Attila 5, Molnár Sándor 3, Kardos Róbert 6, Felföldi Gergő, Polgár Tibor 4, Sipeki Levente 6, Fekete Gergő 2, Kósa Balázs 2, Gazsó Péter 3, Roczó Tamás, Kánya László 2, Domokos Imre 3.

Gávai Ferenc (edző): Úgy gondolom, hogy többel nyerhettünk volna. Úgy érzem nem játszottunk jól. Kicsit csapatomat megtörte az Ózd elleni vereség és ez látszott a játékon, idegesen játszottunk, néha kapkodva. De tisztességesen becsületesen küzdöttünk. Ez elég volt a 10 gólos idegenbeli győzelemhez, de ezzel a játékkal lehet kevesek lettünk volna az NBI/B-s mezőnyben. Mindenképpen örülök viszont annak, hogy a fiatalok játszhattak és gratulálok nekik, hogy próbálták megállni helyüket mikor pályára léptek.

Gratulálunk a csapatnak a továbbjutáshoz!

Hétvégén a Lajosmizsét fogadja csapatunk november 9. (szombat) 16 órától a junior, 18 órától a felnőtt csapatunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!