Az utolsó percek döntöttek


A békési kosárlabdások végig keményen küzdöttek,mégis a DEAC jutott tovább a negyed döntőbe Békési SZSK - DEAC - Hepp Kupa : 74-81

"Izzó hangulatba fordult az első félidő és valódi kupameccset játszottunk a Békés ellen, akik tízszer is betaláltak a hármas vonal mögül az első félidőben, így nyolc pontos előnnyé változtatták a feldobás után kialakult soványka vezetésünket." Így kezdődik a DEAC beszámolója a Hepp Kupa nyolcad döntőjéről, amit a Békési SzSK ellen vívtak. A Városi Sportcsarnokban dob- és dudaszóval buzdították a hazaiakat, akik a 37. percig vezettek. Az első félidő után (25 - 21; 25 - 21 ) azonban a békésiek centerét sikeresen blokkolták, aki addigra a legerősebb pontszerzője volt a mérkőzésnek ( Risimic Bojan 23/9 ). A három pontosok záporát pedig nagyon szoros emberfogással blokkolták sikeresen, ami a második félidő eredményén is látszik:(15-19; 9-20)
A végjátékban kevesebbet hibázott a DEAC, ami a hétpontos győzelmükhöz vezetett, így ők várják a négyes döntőben az új sorsolást. Tisztes helytállással küzdött a békési gárda,akiknek bravúros lett volna a győzelem. Újabb bajnoki mérkőzésüket hazai pályán játsszák 2013.nov. 24-én, 11.00-tól a Nagykálló KE ellen a Dr. Hepp Ferenc Iskola tornatermében.

BSzSK dobók:

Risimic B.: 23/9;
Solevic N.: 16/6
Zsíros G.: 14/12;
Kis G.: 6/6
Bere M.: 5
Csorba Sz.: 4;
Farkas G.: 3/4
Takács I.: 2;
Nagy Á.: 1


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!