Junior győzelem a Szeged ellen


Vasárnap délelőtt csapatunk Szegeden lépett pályára a Pick utánpótlás csapat ellen.

Az első perctől fogva csapatunk kezében volt a mérkőzés irányítása. Jó védekezéssel és pontos találatokkal a 13. percben már 4-9-re a Békés vezetett. Az első félidő további részében csak növelte az előnyt csapatunk és 11-22 eredmény volt már a 30. percben. A második félidőben is tovább hajtott a csapat, a fiatalabbak is pályára léptek és hozzátettek a mérkőzéshez. Végül sikerül 22-41 végeredménnyel legyőzni a Pick Szeged II junior csapatát.

Pick Szeged II - Békési FKC 22 - 41 (11-22)

BFKC: Styop M., Földesi B, Pankotai B., Felföldi G. 2, Roczó T. 5, Gulyás E. 2, Kánya L. 9, Molnár G., Csige Z., Bernáth B., Teleki L., Domokos I. 8, Juhász Á. 2, Alt B., Szilágyi D. 10, Karács M. 3.

Pick g.d.: Szabó M. 3, Manojolovits Sz. 3, Kocsárdi F., 2, Tóbiás B. 3, Fekete M. 2, Dibáczi L. 1, Selmeczi R. 2, Megyebíró J. 2, Petrás B. 1, Dancsik D. 3. Edző: Goór Róbert.

Kádas László (edző): A délelőtti kezdés ellenére összefogottan kellő koncentrációval kézilabdáztunk. A jó kapusteljesítmény párosult a stabil védekezéssel ami megalapozta győzelmünket. Ismét sikerült félidőnként 11 gólon tartani az ellenfelünket , ami nagyon fontos az előre lépés tekintetében. Gratulálok minden játékosnak a győzelemhez, köszönöm a "sportszerű" SZOMBAT ÉJSZAKÁT.

Gratulálunk a csapatnak!

Továbbá is junior csapatunk a tabella élén áll, reméljük a következő két fordulóban is tartani tudja a fiatal társaság ezt a pozíciót és sikerül 5 pontos előnnyel fordulni a tavaszi szezonra!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!