Drámai vereség


Tegnap csapatunk Pestre utazott az NB1/B-s FTC csapatához a Magyar Kupa VI. fordulóját lejátszani.

Aránylag jól kezdte a csapat a mérkőzést, a találkozó első gólját is sikerült megszerezni, azonban a hazai csapat egy másodpercig nem hagyta, hogy a Békés kezében legyen az irányítás. A hazaiak gyors pontos játékot játszottak, a békés pedig több hibát is ejtett védekezésben, csak úgy mint támadásban. A félidő közepén már 4 góllal is vezettek a hazaiak, de félidő végére sikerült 2 gólra csökkenteni hátrányunkat. A második félidőben megnyitotta a Békés a védekezést, több labdát is sikerült szerezni, de sajnos nem mindig sikerült góllá értékesíteni. A végjátékban a 28. percben 2 góllal a hazaiak vezettek, de sikerült támadásból gólt lőni a fiúknak. A vendég csapat időt kért támadásban, majd passzív játékot ítélt a játékvezető. 25-24 eredmény mellett maradt még 35 másodperc a támadásra, de sajnos nem sikerült elérni a továbbjuttató döntetlent, az utolsó pár másodpercben a labda az FTC-hez került, amiből még gólt szerzett.

FTC-Bástyamillenium - Békési FKC 26-24 (13-11)

FTC: Tuba Kovács E., Molnár Gy. Deli P, 4, Mogyorósi T., Takó D. 9, Szilágyi P. 1, Kónya B. 1, Békefi A., Gyurcsovics Á., Pozsgai B. 4, Márkus B. 3, Mórocz Zs., HabobásB., Szabó D. 2, Szovszki Gy. 2, Iváncsik R., Edző: Kiss György

BFKC: Domokos D., Styop M., Ambrus J. 5, Kopcsák J. 2, Kovács . 5, Molnár S. 4, Kardos R. 5, Gazsó P. 3, Felföldi G., Fekete G., Kósa B., Kánya L., Szilágyi D., Domokos I.

Gávai Ferenc (edző): Számomra értékelhetetlen a mérkőzés. Nagyon sok rossz egyéni teljesítmény volt, sőt egy-két egyén értékelhetetlen. Most óriási csalódás a csapatom. Helyettük nem tudom szégyellni magam, de remélem szégyellik magukat, mert tovább kellett volna jutni az az igazság. Mivel azonban az élet nem áll meg, mindjárt jön egy bajnoki mérkőzés, valahogy fel kell rázni őket, de hát ez kritikán aluli volt, nem tudom elfogadni.

Kívánjuk csapatunknak, hogy sikerüljön hétvégére elfelejteni ezt a meccset és szombaton egy hazai győzelemmel zárjuk a szezonban, az utolsó hazai mérkőzést.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!