Zavartalanul működik a békési dm!


Az üzlet 2013.11.11-ei ki nem nyitása hátterében tulajdonosi jogvita áll. A dm, mint bérlő továbbra is minden szerződésben foglalt kötelezettségének eleget tesz és zavartalan tartalommal kívánja folytatni az üzletmenetet és a további működését. – mondta el Kanyó Roland marketing és PR menedzser.Az üzlet azóta zavartalanul üzemel és várja kedves vásárlóit.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a szortiment kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele. A dm vásárlói már a tisztítószerek között is megtalálhatják a környezetbarát alternatívákat, így akár a mosódió, a mosószóda, vagy egyéb környezetbarát tisztítószerek használatával környezetkímélő megoldásokat használhatnak otthonaikban.

Hasonlóan a többi üzlethez, itt is a bio élelmiszerek széles választékával várja vásárlóit a drogéria, ami az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi. A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények, a drogéria társadalmi célú kezdeményezései és a baba bónusszal megújult active beauty törzsvásárlói program egyre több vásárlót vonzanak az drogéria üzleteibe, ahol az ár-érték arány leginkább a dm saját márkás termékeinél érvényesül.

A boltban 9.509 darab egyedi termék található.

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 8-18 óráig óra között, szombaton 8-13 óráig

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!