Magabiztos junior győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Juniorjaink hétvégén a Balassagyarmati-Kábel SE utánpótlás csapatával játszottak.

Az első másodpercektől fogva hazai kezekben volt a mérkőzés irányítása. A 6. percben már 5-0-t mutatott az eredményjelző. Összeszedetten, pontosan játszottak a Békési fiatalok, így a félidő végére már 18-7 volt a meccs állása. A második félidőben több lehetőség jutott a fiatalabbaknak is, akik nem hátráltak meg a kapott lehetőségtől, hanem kihasználva a helyzetet hozzá tettek a meccshez. Végül sikerült 40-16 meggyőző végeredménnyel zárni a mérkőzést. A nézők egy új junior korú játékos bemutatkozását is láthatták szombaton Szudár Csaba személyében, aki Békéscsabán kezdett kézilabdázni, majd a Balatonfüredbe folytatta a fejlődést és most a szezonban Békésre került.

Békési FKC - Balassagyarmati-Kábel SE 40 - 16 (18-7)

BFKC: Styop M., Földesi B., Felföldi G. 3, Roczó T. 1, Szudár Cs. 2. Gulyás E., Kánya L. 7, Szőnyi P. 1, Tóth P. 1, Teleki L. 1, Domokos I. 6, Csige Z., Juhász Á.1, Szilágyi D. 11, Karács M. 6, Pankotai B.

Balassagy. g.d.: Pintér Á. 1, Szulcsán A. 3, Pintér M. 2, Urbán Á. 3, Juhász B. 2, Kordics Z. 2, Teknős T. 1, Puruczki G. 2. Edző: Lombos István

Kádas László (edző): Magabiztos hazai győzelmet arattunk. A héten tovább erősödött csapatunk Szudár Csabával, aki a Balatonfüred csapatából érkezett "haza". A mérkőzés lehetőséget biztosított arra, hogy a 2000-es születésű Toth Péter is lehetőséget kapjon. Gratulálok a győzelemhez.

Gratulálunk csapatunknak!

Jövőhéten a juniorok is december 14.-én játszák utolsó mérkőzésüket a Hajdúnánás-Robzol 2000 SE csapatával.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!