Juniorjaink a tabella első helyén telelnek


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Hajdúnánás
Junior csapatunk a hétvégén is nyertek a Hajdúnánás ellen. A mérkőzést 0-3-as szériával csapatunk kezdte, amire a hazai csapat nem is igen tudott válaszolni, a 7. percben már 2-7-re vezetett a Békés. Pontos, szép játékkal a félidő végére növelte előnyét csapatunk és a 30. percben már 10-18-t mutatott az eredményjelző. A második félidő hasonló forgatókönyvvel játszódott le. Mindenki lehetőséget kapott a pályán, amit a fiatalok értékes gólokkal, szép megmozdulásokkal ki is használtak. Végül 24-39-re nyertek fiataljaink idegenben.

Hajdúnánás Robzol 2000 KSE - Békési FKC 24 - 39 (10-18)

Hajdúnánás g.d.: Zihoz O. 3, Bodogán P. 1, Bata R. 12, Csuzda M. 1, Murvai M. 3, Ménfői M. 2, Potóczky L. 2. Edző: Labancz Mihály.

BFKC: Styop M., Földesi B., Felföldi G. 2, Szudár Cs. 2, Gulyás E. 1, Kánya L. 6, Kecskés B. 1, Szőnyi P. 2, Molnár G., Teleki L. 2, Domokos I. 5, Juhász Á. 1, Szilágyi D. 13, Karács M. 2, Csige Z. 2.

Kádas László (edző): Értékes idegenbeli győzelmünkkel öt ponttal vezetjük a tabellát. Kis pihenő után nagyon keményen készülünk a tavaszi szezonra. Számomra óriási élmény , hogy egy ilyen nagyszerű közösséget alkotó, tehetséges fiatal emberek edzője lehetek. Köszönöm srácok. Mindenkinek kellemes ünnepeket és BUÉK.

Nagyon szép teljesítmény, amit fiataljaink ebben az őszi szezonban hozni tudtak. Egyetlen egy hiba volt a Kecskemét ellen, de mondhatni ennyi bőven belefért, mivel így is 5 pont előnnyel állnak a fiúk az első helyen. Megmutatták, hogy kimagaslanak a mezőnyből, az apró egy-egy hibák beleférnek. Emellett egy békési fiúnk vezeti a góllövő listát is a junior bajnokságban, ha jól számoltunk a gólokat, gratulálunk Dávid.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!