Püski Sancinak ajánlotta győzelmét a csapat!


Megjelent: 2013 December 22. ( Vasárnap ) 11:21
Módosítva: 2013 December 22. ( Vasárnap ) 14:25
Ajándék legyen minden napod és amit adsz, azt mindig visszakapod. A szeretet jegyében léptek pályára a Békési SzSK Gladiátorai.

A Békési SzSK csapata, vezetése és szurkolói csillagos ötösre vizsgáztak. Nemcsak azért, mert a Gladiátorok újabb győzelmükkel egyedül tartják veretlenségüket az NB.II-es Keleti csoportban. Hanem, azért is, mert egyként vállalták, hogy a múlt évhez hasonlóan ismét segítséget nyújtanak. Így különlegessé vált az összecsapás, amit a tabella harmadik helyén álló DEAC-cal vívott.

A jótékonysági kosárlabda meccsre-a munkanap ellenére- megtöltötték a szurkolók és segíteni vágyók a Békés Városi Sportcsarnokot. Köztük volt Püski Sanci és családja is. Így még a sípszó elhangzása előtt felhangzott a tapsorkán, amikor a közönség köszöntötte őket. A csapatkapitány, Csorba Szabolcs adta át azt a borítékot, amit a BSzSK elnöke ajánlott fel. Az előtérben pedig abba a kihelyezett urnába tehették a támogatást, amit a Dr. Hepp Ferenc Iskolában is kihelyeztek, hiszen egykori tanulójukat ők sem felejthették el. Sokan jöttek a környékbeli településekről is. Így valóban teljesen megtöltött lelátó előtt kezdődhetett az a mérkőzés, amit Csorba Szabolcs szerint csak " izomból " nyertek meg.

Erdei Ferenc elnök így fogalmazott: "A mai napon a csapat jelesre vizsgázott küzdeni tudásból, akaratból és hogy gyenge napokon is van remény, hit, akarat és egység a csapatban. BSZSK én így szeretlek!"

A kiküzdött győzelmet a fiúk Püski Sancinak ajánlották, akit a mérkőzés lefújása után a Gladiátorok körbefogtak. Átadták az összegyűjtött adományt is. A legfontosabbat pedig mindenki hazavihette magával: az érzést, hogy tett valami jót, valami nemeset, valamit, ami a szeretetről szólt. Köszönjük minden megjelenőnek, minden segítőnek, aki résztvevője volt valamilyen módon a jótékonysági mérkőzésnek. Köszönjük a Békés Mátrix oldal munkatársainak a szervezésben nyújtott segítségüket! Kívánunk szép, szeretetteljes karácsonyt és boldog új évet! Találkozzunk 2014. január 11-én, amikor este 18:00-tól a Békéscsabai KK-t fogadjuk hazai pályán! Hajrá Békés! Hajrá BSzSK!

Erdei K. -fotó: Pusztai Gábor


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!