Szijjártó Péter és Dankó Béla tart rezsifórumot Békésen


Forrás: Dankó Béla országgyűlési-képviselő
Helyszin: Békés
Megjelent: 2014 Január 10. ( Péntek ) 15:27
Módosítva: 2014 Január 17. ( Péntek ) 16:03
A napokban Orbán Viktor és a Dankó Béla, a FIDESZ helyi országgyűlési képviselőjelöltjének aláírásával ellátott levelet kaptak kézhez azok, akik aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentés megvédését.

Dankó Béla arra biztat mindenkit, aki kézhez kapta a meghívóját, hogy jöjjön el a rezsifórumokra, és legyen tagja annak a csapatnak, amelyik ki fog állni Magyarország érdekei mellett, és megvédi a rezsicsökkentést.

Január közepétől országszerte 119 helyszínen, közel harminc kormánypárti politikus részvételével tartanak ismét rezsicsökkentő gyűléseket.

Békés megye 2. sz. választókerületben Békés Városában kerül megrendezésre a fórum 2014. január 21-én, ide várják a Békés és Szarvas térségében élőket.

A fórumon Dankó Béla képviselőjelölt mellett Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkára lesz jelen.

A meghívó nem csupán a rendezvényre szól, hanem "további kiállásra hív mindenkit", aki munkájával segítené a közös sikereket, illetve megvédené az eddigi eredményeket; és aktivistaként részt venne a kormánypárt kampányában. Magyarország történetének legsikeresebb aláírásgyűjtési akciója volt az, amelyen több mint 2,2 millióan álltak ki a rezsicsökkentés megvédése mellett.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!