Nyílt napok a Szegediben


Nyílt napok a Szegediben

Az elmúlt héten, kedden intézményünk Petőfi utcai alsó tagozatába vártuk az iskolánk iránt érdeklődő leendő elsősöket és szüleiket, akik ezáltal betekintést nyerhettek iskolánk életébe.

Az első olvasás órát Csonka Jánosné tartotta, aki a gyermekek érzelmeire ható (barátság-szerelem) kérdésekkel foglakozott Fekete István: Tüskevár c. regénye alapján.

A második óra szintén olvasás óra volt, amelyen Balogné Sztraczinszki Andrea a kis herceggel és az óvodásokkal indult csillag körüli útra.

A harmadik órán Arató Tamás osztályával tornaelemeket gyakoroltatott. Egy különleges tornaszer került elő, a szekrény, amelyen ugrásgyakorlatokat végeztek. Az óvodásokat is megmozgatva közösen fejezték be az órát.

A negyedik órában karneváli hangulat várta az érdeklődőket. Olasz Bernadett farsangi népszokásokkal ismertette meg a negyedikes és a leendő elsős gyermekeket. Álarcokat készítettek vegyes technikával.

A következő napokban az itt tanuló gyermekek szüleit vártuk szeretettel, nagy érdeklődés mellett minden tanító bemutathatta az osztályában folyó munkát.

Balogné Sztraczinszki Andrea, Csonka Jánosné,

Maczikné Horváth Annamária
Fotók: Pusztai Gábor

Tételek: 1 - 20 / 67 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!