Serdülő győzelem Cegléden


Az Országos Serdülő Bajnokság keretein belül tegnap Ceglédre utazott serdülő csapatunk.

Kicsit nyögvenyelősen kezdték a mérkőzést a fiatalok, a 13. percben már 5-8-t mutatott az eredményjelző. A félidőben, már egy 4 gólos előnnyel mentek pihenni a csapatok. A második félidőben Fedor Bence, Szász Bálin és Tóth Péter egymás utána sorra talált be a kapuba, gólt szerezve ezáltal csapatuknak. Emellett a kapusaink remek teljesítményt mutattak be. Az utolsó 7 percben a Cegléd csapata gólt se tudott lőni. Végül 19-33-ra nyert a mérkőzést a Békés.

Ceglédi KKSE - Békési FKC 19-33 (11-15)

Cegléd: Konyicsák T., Braniot B., Mészáros M. 1, Komlós K. 3, Dávid M. 6, Orosz R., Farkas N., Katona Sz., Nanyista K., Zsíros B., Tóth R. 1, Földi M. 1, Müller J. 7, Bozsik Z., Varga V., Alföldi D.. Edző: Varga Péter.

BFKC: Borbély I., Pankotai B., Teleki L. 3, Benedek-Tóth P., Szabó P.l 1, Tóth P. 6, Csige Z. 3, Szász B. 7, Molnár G., Szilágyi G. 3, Ulics M., Fedor B. 6, Juhász Á. 3, Szőnyi P. 1.

Papp Bálint (edző): Az elején kicsit szétszórtan, kapkodva kezdtünk. A szünetben a tisztáztuk a dolgokat, így a második félidőben szépen okos játékkal növeltük az előnyünket! Gratulálok a csapatnak győzelemhez, de külön gratulálni szeretnék a két kapusnak, a nagyszerű hozzáállásához és a mutatott védéshatékonysághoz!

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!