Parádés junior győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
A Sportbál miatt junior csapatunk is hétfő este játszotta le a 15. fordulót az NBI/B keleti csoportjában. Az ősszel 27-35-re nyert csapatunk Egerben, az is szép győzelem volt, ám amit tegnap műveltek a fiúk a pályán az valami parádés volt.

Annyira jól kezdték a fiúk a mérkőzést, hogy a 11. percben 13-0-t mutatott az eredményjelző. Egyszerűen az Eger nem talált lehetőséget a gólszerzésre, ha a védekezésen néha sikerült is átjutniuk, akkor a kapus hárította a lövésüket. Nagyon sok labdát szereztek békési fiaink, amikből értékes, gyors indulás gólok születtek. A. 13. percben sikerült az első gólját megszereznie a vendégcsapatnak. Végül a félidőre 24-10-s eredménnyel mentek pihenni a csapatok. A második félidőben kétszer is volt egy 4 gólos etapja a csapatnak, amivel sikerült növelni még a különbséget. Mindenki kapott játék lehetőséget, amit ki jobban ki kevésbé a megilletődöttségtől ki is használt.

Békési FKC - SBS Eger Eszterházy SZSE 46 - 20 (24-10)

BFKC:
Styop M., Földesi B., Pankotai B., Fedor B. 7, Juhász Á. 1, Teleki L. 5, Domokos I. 6, Sipeki L. 5, Szilágyi G., Szilágyi D. 12, Szudár Cs. 2, Karács M. 6, Szőnyi P. 2, Felföldi G., Gulyás E., Csige Z.

Eger: Elek J., Miskolci Á. 4, Molnár Á., Nagy G. 1, Perjési A. 3, Péter A. 1, Zelei B. 4, Szilágyi D. 8, Péter G., Posta B., Redele D., Rozman G. Edző: Hevér Tibor.

Kádas László (edző): "Jól felkészültünk az Egerből. Gyakorlatilag az első tizenöt percben eldöntöttük a mérkőzést. Összeállt a védekezésünk amihez egy kiváló kapusteljesítmény párosult. A lerohanásaink pontosak és mélységben kellően tagoltak voltak, amihez ellenfelünk nem találta meg az "ellenszert". Heti nyolc edzésen nagyon komoly munkát végzünk, minden elismerésem a játékosoké, akik jó hangulatban kellő alázattal dolgoznak. Gratulálok."

Csakis gratulálni tudunk csapatunknak, ehhez a remek teljesítményhez. Jelenleg így a tabella élén 8 ponttal helyezkedik el csapatunk az FTC junior csapata előtt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!