Ismét 5 gólos vereség a Balmazújvárostól


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Balmazújváros
Szombaton Balmazújvárosban lépett pályára csapatunk a 16 fordulóban. Az őszi szezonban itthon 5 góllal kaptunk ki a bajnokesélyes csapattól.

A Balmazújvárosi új Sportközpontban a hazai szurkolók remek hangulatot varázsoltak a csarnokba. A hazai csapat kezdte a mérkőzést, az első támadást góllal is fejezték be. A BFKC első gólja a 7. percben született meg. Támadásaink befejezésében több hiba is akadt, amit a hazai csapat gyors, pontos lerohanásokkal büntetett. A félidő végén 5 gólos hátránnyal mentek pihenőre a csapatok. Jót tett a pihenő csapatunknak, a második félidőben sikerült 3 gólra is közelebb kerülni a hajdúsági csapathoz, azonban ennél közelebb nem engedték az újvárosiak csapatunkat. Végül a félidői eredményünket megtartva 28-23-as végeredménnyel nem szégyenkezhetett csapatunk a Balmazújváros ellen, akik jelenleg a tabella második fokán állnak. Domokos Imre fiatal játékosunknak sajnos eltört az orra az utolsó másodpercekben, mielőbbi jobbulást kívánunk neki!

Kőnig-Trade- Balmazújváros - Békési FKC 28-23 (15-10)

BFKC: Domokos D, Styop M., Rácz R., Molnár S. 4, Kósa B., Polgár T. 1, Gazsó P. 3, Kopcsák J., Kardos R. 5, Kovács A. 6, Lehoczki Á. 3, Sipeki L. 1, Felföldi G., Szilágyi D., Domokos I., Szudár Cs.

Balmaz l.g.d.: Temesvári J. 6, István P. 5.

Gávai Ferenc (edző): " Ha összehasonlítom a két csapat céljait, játékos állományát, körülményeit, akkor esélyünk annyi volt, mint vattának a kemencében. Ehhez képest jó mérkőzést játszottunk végül, egy kicsit nagyobb önbizalommal és pontossággal meglepetést is okozhattunk volna. Úgy gondolom elégedett lehetek."

A héten március 1.-én szombaton nem kis feladat vár a csapatra. Azt a Nyíregyházát kell itthon megvernie a fiúknak, akikkel idegenben döntetlent játszottak. Itt lesz a lehetőség visszavágni és megszerezni a tavaszi szezon első két pontját a Békés Városi Sportcsarnokban!

Addig is jó felkészülést kívánunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!