Junior siker Balmazújvárosban


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Balmazújváros
Junior csapatunk, csak úgy mint a felnőttek szombaton Balmazújvárosban léptek pályára.

Mindkét csapat kicsit pontatlanul kezdte a mérkőzést, ám a 12. percben már ígyis a3-6-t mutatott az eredményjelző a csapatunk javára. A félidő további részében 2 gólnál közelebb egyszer se engedték az ellenfelet, végül az első 30 perc elteltével 6 gólos előnnyel mehetett pihenni a Békés. A második félidőt nagyon kezdték, 7 perc elteltével már 12-21 volt az állás. A mérkőzés kimenetele itt már el volt döntve. Ezek után lehetősége volt a fiatalabbaknak is hozzá tenni a mérkőzéshez, mindenki pályára került, így végül 28-33-ra nyert csapatunk. Továbbá erősítették a fiúk a tabella első helyét maguknak, mivel a bajnokság 16. fordulója után 9 ponttal előnnyel vezetik a mezőnyt.

Balmazújvárosi KK - Békési FKC 28 - 33 (11-17)

BFKC: Styop M., Földesi B., Szudár Cs. 4, Szőnyi P. 1, Szilágyi D. 7, Juhász Á. 1, Felföldi G. 1, Kánya L. 4, Karács M., Teleki L. 3, Domokos I. 6, Csige Z., Fedor B. 5, Molnár G., Gulyás E. 1, Szilágyi G.

Balmaz g.d.: Nagy Á. 8, Minegász Cs. 4, Buglyó L. 4, Bangó Á. 1, Mucza N. 2, Katona K. 1, Kaszás S. 5, Király D. 3. Edző: Elek László

Kádas László (edző): inden idegenben szerzett pont sokat ér, ezért tartom nagyon értékesnek a Balmazújvárosban megszerzett két pontot. A mérkőzés egyes szakaszaiban eredményesen és látványosan is játszott a csapat. Mindenki játéklehetőséget kapott, így alakult ki az ötgólos különbség. Gratulálok.

Gratulálunk a csapatnak, a hétvégén március 1.-én a Nyíregyháza utánpótlás csapatát fogadják fiataljaink 16 órától a Békés Városi Sportcsarnokban!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!