Megszakadt a veretlenség


Hétvégén juniorjaink is a Gödöllő csapata ellen léptek pályára.

Jól kezdtek a fiúk, de a hazai csapat nem engedte el a mérkőzést. Igaz a 20. percben már 6-10-re vezettek békési fiaink, de a 30. per végére, feljött 2 gólra a pest megyei csapat. A második félidő 10. percéig úgy tűnt egy szoros mérkőzésen nyerni fognak a fiúk, ám ezután a Gödöllő egy 4 gólos etappal megfordította a mérkőzést. Ezek utána sajnos nem tudtak a fiúk erre már határozottan fellépni, végül 25-21-re a csapatunk kikapott. Az idény első veresége, de menni kell tovább, így is még nagy előnnyel a tabella élén áll a BFKC junior csapata.

Gödöllői KC - Békési FKC 25 - 21 (10-12)

BFKC: Styop M., Földesi B., Felföldi G. 6, Szász B., Gulyás E., Fedor B. 3, Juhász Á., Csige Z., Teleki L. 1, Domokos I. 6, Sipeki L. 3, Szilágyi G., Szilágyi D. 2, Karács M., Szőnyi P., Szudár Cs.

Gödöllő legjobb dobói: Gombás B. 10, Trézsi N. 6, Bátori B. 5.

Kádas László (edző): Minden sorozat megszakad egyszer, a mienk most Gödöllőn ért véget. Az első félidőben még Domokos Imre nagyszerű játékának köszönhetően vezettünk két góllal, a másodikban viszont már élesen kiütköztek a támadó játékunk hiányosságai. Mentünk, küzdöttünk, de ez a nap nem rólunk szólt, nem jött össze semmi. Sajnáltam a srácokat, mert nagyon becsületesen készültek egész héten, de 21 lőtt góllal nagyon nehéz idegenben nyerni. Viszont máris itt a következő kihívás, pénteken a Törökszentmiklóst fogadjuk hazai pályán és természetesen nyerni szeretnénk.

Jövő héten lehet javítani a Törökszentmiklós ellen Március 14.-én (péntek) 16 órától.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!