Alapszakasz utolsó OSB mérkőzése


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Kecskemét
Elérkezett az Országos Serdülő Bajnokság utolsó mérkőzése a hétvégén. Pénteken a fiúk Kecskemétre utaztak a mérkőzést lejátszani.

Jól kezdték a mérkőzést, fej-fej mellett dobálták a gólokat a fiúk, a 16. percig vezettek, de ezután megfordította a mérkőzést a hazai csapat egy 3 találatos etappal. A félidő végén 14-12-re a hazaiaknál volt az előny. A második félidőben a hazai csapat jól folytatta az előnye növelését. A 17. percben 26-19-re vezettek már, ezután sikerült sorozatba 5 békési gólt lőni, ám nem sikerült megfordítani a meccset. Végül 31-27-re a Kecskemét nyert. Így az alapszakaszban a Békési FKC serdülő csapata a 6. helyen végzett.

KTE-Altoterra KESI - Békési FKC 31 - 27 (14-12)

BFKC: Borbély I., Pankotai B., Teleki L. 5, Benedek-Tóth P. 2, Szabó P., Kocsor S., Tóth P. 1, Juhász Á. 7, Csige Z. 2, Szász B. 4, Kecskés B., Molnár G. 1, Szilágyi G. 1, Ulics M., Fedor B. 4.

KTE legjobb dobói: Csergő J. 10, Bencsik B. 7.

Papp Bálint (edző): "Nem sikerült sajnos az utolsó alapszakaszi mérkőzésünket megnyerni. Nem volt megfelelő átlövő és kapusteljesítmény sem, sajnos így nem tudtunk idegenben nyerni. Dolgozunk és várjuk a folytatást, ahol még több fiatal játékos fog szerephez jutni."



Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!