Pontszerzés Ózdon


Ózdra utazott a hétvégén felnőtt csapatunk. A tavasszal sajnos a hétvégi ellenfelünk elvitte a két pontot Békésről. Itt volt a lehetőség, hogy Békés visszavágjon.

Góllal kezdte a mérkőzést a BFKC, ám ezután a hazai csapat egymás után 4 gólt is betalált. Ezután fej-fej mellett dobálták a gólokat a csapatok, a félidő végére sikerült 2 gólra lefaragni a hátrányt 15-13-as eredménnyel. Jól kezdték a fiúk a második félidőt, egymás után 2 találattal mindjárt döntetlen volt a mérkőzés. Nem sikerült egyszer sem vezetnie a csapatnak, de mindig a döntetlen körül volt az állás. A 26. percben sikerült kiegyenlíteni ismét, erre az ózdiak egyből válaszoltak is, így 27-26-ra náluk volt a vezetés. Az utolsó percekben azonban egyik csapat se tudott gólt szerezni. Végül az utolsó támadásban hétméterest harcolt ki csapatunk, amit már időn túl értékesített Kovács Attila, így sikerült 1 pontot elhozni Ózdról.

Ózdi KC - Békési FKC 27 - 27 (15-13)

BFKC: Domokos D., Styop M., Rácz R., Ambrus J. 5, Kopcsák J. 1, Kovács A. 7, Lehoczki Á., Molnár S. 4, Kardos R. 3, Felföldi G., Polgár T. 1, Sipeki L. 5, Szudár Cs., Kósa B., Gazsó P., Fedor B. 1.

Ózd legjobb dobói: Fekete L. 9, Nyikes Cs. 4, Barta D. 4, Harkó K. 4.

Gávai Ferenc (edző): "Ózdon nem egyszerű pontot szerezni, nekünk sikerült. Hiányérzetem van, mivel elég sok ziccert kihagytunk a mérkőzésen."

Hétvégén Március 29.-én Lajosmizsére utaznak majd a fiúk, nem lesz egyszerű, a Mizsének eddig nagyon jó szériája volt.

Gratulálunk a csapatnak! Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!