Pezsgővel még nem kell locsolni, de


Óriási lépést tett meg a BSzSK csapata azért a célért, hogy ebben a szezonban bajnokot avathassunk!

Lezajlott szombaton a bajnokság 20. meccse, amit nagy reményekkel vártunk. Az egész napot erre szervezték sokan. A Gladiator Ultras mozgatója, lelke: Rácz Attila Riol egy napindítóra invitálta azokat, akik a csapatunk legelszántabb szurkolói. Így szólt a meghívás, amit kéretik kellő humorérzékkel olvasni!
"Több mint 3 éve követem figyelemmel szeretett városunk Gladiátorait… Így már megéltem sok nehezen kikapart, sok esetben fölényes, és rendkívül sok örömmel teli győzelmet is. A 3 év alatt láttam Szalay Krisz-t betörni monstrumok között, láttam a Korcsog Gyurit monster blokkot osztani, láttam a Pitbullt 10 méteres palánkost verni, láttam Nagy Csabikát négerek között ziccert dobni, láttam Urost, aki hülyére vette az ellenfél egész csapatát, láttam Markot önkívületben játszani, láttam "Beremarcit" ZSÁKOLNI!!!, láttam Hajdút 2-ből 2 büntetőt bedobni!!, "Csorbaszaszát" 30 felett dobni, Nagy Ádit betörni (balra passzolni) remekelni, Taxit hibátlanul büntetőzni, Vladót 2 percnél többet játszani.. , Nikolát 20 másodpercen belül 3 trojkát dobni, Bojant bosszankodni, Madarast pincért dobni, Farkast Hajdúnak passzolni, Vámost aszisztot adni, Jani bácsit vizet inni.. Láttam sok diadalt, fölényes győzelmet, fájó vereséget, és kudarcot. Egy valamit nem láttam! BAJNOKOT AVATNI BÉKÉSEN!"
A Gladiator Ultras 25 fővel meg is érkezett a hangolásra, ahol 21 pizzát sütöttek meg az alapozáshoz. Készült egy tavaszi fotó is, amin látszik, hogy az évek alatt ők is egy családdá nőttek össze. A kosárlabda hozta őket össze és az a hit, hogy a BSzSK Gladiátorai a legjobbak!
Nos, az áhított bajnokavatáshoz megtette csapatunk az első nagy lépést! Az alapszakaszban veretlenül várjuk a hátralévő két mérkőzést. Ezzel az eredménnyel a tabella első helyéről indulunk majd a rájátszásra. Nem lehet komolytalanul venni egy meccset sem, ezt már megtanulták a fiúk. Habár némi humorral készültek ők is. Korcsog Gyuri teljes búvárfelszerelésben melegített. ( Lásd- lent! ) A Ceglédi KE sem vett bennünket félvállról. Végig keményen küzdöttek és jó volt a védekezésük is. De egy olyan csapattal nehéz elbírni, ahol mindenki kitett magáért! Mindenki, aki csak a pályán volt kihozta magából a maximumot. Ez egyet jelenthet: csapattá váltunk fejben és szívben is!
Békési SzSK - Ceglédi KE: 88 - 59 (23-18; 20-11; 16-14; 29-16)
Risimic B.: 5/3, Zsíros G.: 11/3, Csorba Sz.: 11, Solevic N.: 14/12, Nagy Á.: 11/3,
Takács I.: 2, Kis G.: 3/3, Nagy Cs.: 6, Korcsog Gy.: 10, Farkas G.: 10/3, Bere M.: 5, Vujadinovic V.: 0

Játékvezetők: Földi L. Arató B. Komáromi P.

A győztes meccs után, természetesen volt ünneplés is. De ott nem készültek fényképek…, vagy ha mégis, akkor azokat a privát albumba gyűjtögetjük…
A következő bajnoki fordulóig nem kell sokat várnunk, hiszen pénteken Debrecenbe kéne menni…Részletek: hamarosan!

HAJRÁ BÉKÉS! HAJRÁ BSzSK! ÉLJENEK A GLADIÁTOROK!

(Erdei K.)
Fotók: (Pusztai Gábor)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!