Békéscsabán az InnovaTurné fehér flotta Volkswagenjei!


A Volkswagen InnovaTurné idei kínálatában ismét különlegességek láthatók és tesztelhetők az AutoMobil Körös Kft-nél!

Volkswagen CC

A négyajtós modell egy elegáns Limuzin stílusát egy dinamikus kupé eleganciájával ötvözi. A tesztautót 177 lóerős turbódízel motor hajtja, különlegessége az összkerékhajtás, különös ismertető jegye a 18 hüvelykes Interlagos keréktárcsa.

Golf GTI

A kockás üléshuzatú legendát 220 lóerős motorral vallathatják az érdeklődők, adaptív lengéscsillapítása, a sportosan kapcsolható DSG váltó és testre szabható sport módja igazi élményautóvá teszik.

Passat Alltrack

A magasított kombi Passat terepen is megállja a helyét, 177 lóerős, kétliteres turbódízel motorja tökéletes összhangban működik a hatsebességes DSG váltóval. Az elektronikus differenciálzár-hatású funkció (XDS) különösen a kanyargós utakon bizonyulhat hasznosnak, mivel a rendszer a belső íven gördülő első keréken célzott fékezési beavatkozásokkal veszi elejét a kipörgésnek. E kifinomult szabályozás azonban nem csupán az élvezetet, de a biztonságot is szolgálja, mégpedig a hatékonyabb vonóerő-átadás és a mérsékelt alulkormányzottsági hajlam formájában. A nehéz helyzetekben 4Motion összkerék-meghajtás segíti ki sofőrjét és utasait. A Passat Alltrack 177 lóerős dízelmotorral és gazdag felszereltséggel tesztelhető.

e-up!

Az első Magyarországon kapható elektromos Volkswagent az InnovaTurnén lehet közelebbről megszemlélni, sőt nulla kibocsátású tesztköröket is megtehetnek vele a környezetkímélő technológiák iránt érdeklődők. A 60 kilowattos, 82 lóerős villanyautó egy feltöltéssel 150 kilométer megtételére képes. Fogyasztása 100 kilométerenként 11,7 kWh, legnagyobb forgatónyomatéka 210 newtonméter.

Amarok Canyon

A Volkswagen pick up nem ismer lehetetlent, szabadidő-autóként és kemény munkagépként is megállja a helyét. A fehér tesztautó különlegessége a tetőfényszóró, kétliteres dízelmotorja 180 lóerős.

Caddy Maxi

A nagycsaládosok sem maradhatnak ki az innovációs újdonságokból. A Caddy Maxi a Volkswagenek legjobb tulajdonságait ötvözi a hatalmas belső térre, a 7 személyes kivitellel és a pazar helykínálattal. A "Cup" felszereltségű tesztautót 140 lóerős kétliteres dízelmotor hajtja, váltója 6 sebességes dupla kuplungos DSG, hajtása összkerekes (4Motion).

Regisztráció és további részletek: +36 30 664 2930 és a +36 30 664 2931 telefonszámon vagy a www.innovaturne.volkswagen.hu honlapon.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!