ŠKODA Rapid Spaceback-ért vetélkedik a család!


Helyszin: Békéscsaba , Szarvasi u. , 74
Megjelent: 2014 Április 22. ( Kedd ) 14:26
Módosítva: 2014 Május 20. ( Kedd ) 15:38
A Békéscsabai selejtező időpontja: 2014. május 24. 09.00 - 13.00. Helyszíne: AutoMobil Körös – Békéscsaba, Szarvasi út 74.

A RENDEZVÉNY IDEJÉN:

- 2% egyedi kedvezmény új autó rendelése esetén!

- Ajándék autómosás az első 20 versenyző családnak!

- Műszaki vizsgáztatás hatósági áron!

- HELYI FŐDÍJUNK: 100 000Ft -os vásárlási utalvány

JELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ: 30 528 7853 és Iszerencsi@autokoros.hu

2014. május 24-én a megyei balesetmegelőzési bizottság együttműdésével a AutoMobil Körös Kft. ŠKODA márkaképviseletében rendezik meg a területi versenyt, ahol B kategóriás KRESZ tesztlapot kell kitölteni, autós és kerékpáros ügyességi pályán kell jól teljesíteni és egy KRESZ puzzle-t kirakni.

A Békéscsabai selejtező időpontja: 2014. május 24. 09.00 - 13.00.

Helyszíne: AutoMobil Körös – Békéscsaba, Szarvasi út 74.

Az a család nyeri a selejtezőt, és jut az országos döntőbe, aki a kijelölt feladatokat a legrövidebb időn belül, a legkevesebb hibával teljesíti. Plusz egy család az országos döntőbe juthat, ha részt vesz és nyer egy online játékban.

Megyénként és a fővárosból egy család jut az országos döntőbe. Velük együtt az online játék győztese szeptember 13-án méri össze tudását a Zsámbék melletti drivingcamp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központban.

Az országos verseny fődíja egy ŠKODA Rapid Spaceback személygépkocsi, de emellett számos nyeremény kerül kisorsolásra a résztvevők között.

A versenyre nevezhet minden olyan család, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyereket (gyerekeket) nevelnek.

A vetélkedő két fordulóból áll: selejtezőből és döntőből. A területi versenyre kétféle módon lehet jelentkezni, a verseny honlapján (http://www.kozlekedikacsalad.hu) elektronikus úton, vagy a verseny napján személyesen a helyszínen.

További információ:

AutoMobil Körös Kft. 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 74.

Tel:+36 66 529 100

A ŠKODA AUTO

› a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.

› palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.

› 2013-ban világszerte mintegy 920 800 autót szállított ki ügyfeleinek

› 1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.

› Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.

› jelenleg mintegy 25 800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!