Szezonzáró - szezonindító közgyűlés a Kajak – Kenunál!


Megjelent: 2014 Április 24. ( Csütörtök ) 15:16
Módosítva: 2014 Április 25. ( Péntek ) 14:58
A Békési Kajak – Kenu Club megtartotta a 2013. évet értékelő évadzáró vacsoráját, mely egyben a klub rendes évi közgyűlése is volt. A beszámolókban elhangzott, hogy 2013-ban mind pénzügyileg, mind szakmailag kiemelkedő évet zárt az egyesület:

A "Kajak, kenu vízi szabadidősport népszerűsítése infrastrukturális feltételeinek fejlesztése a Békési kistérségben" című, DAOP-5.1.3-11-2011-0055 kódszámú pályázat, és a Magyar Kajak – Kenu Szövetség fejlesztési pályázatának a keretében a Tátra utca végén található Csónakház és a hozzá tartózó eszközpark olyan komplex felújításon esett át, melynek köszönhetően a békési és környékbeli fiatalok optimális környezetben ismerkedhetnek meg a sportág szépségeivel. A klub vezetése megköszönte a támogatóknak – köztük a Békési Önkormányzatnak -, a szülőknek az egész évi rengeteg segítséget.

Szakmailag is nagyszerű évet zárt a klub, hisz az ország több mint 100 egyesülete közül a 16. helyezést érte el az egyesületi rangsorban, ez a klub fennállásának legjobb eredménye. A hagyományosan szép eredményeket produkáló kajakosok mellett a fiú és a lány kenusok is évről – évre egyre szebb eredményeket hoznak. Mellettük a sárkányhajózás és a szabadidős kajakozás, kenuzás iránt is egyre többen érdeklődnek. A nagyszerű eredményeknek köszönhetően 48 idősebb-fiatalabb tagot jutalmazott a klub vezetése.

Az egyesület közgyűlése megerősítette tisztségében az Elnökséget, illetve megválasztotta a Felügyelő Bizottság új tagjait is. Emellett döntött az alapszabály módosításáról is, így az egyesület még nagyobb hangsúlyt fektet a vízi sportok minél szélesebb körben történő megismertetésére, a "vízen járás" megszerettetésére.

Tételek: 1 - 20 / 35 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!