Biztos juniorjaink bajnoki címe


Junior csapatunk vasárnap Pestre utazott, a Lőrinczi Sportcsarnokban a tabella második fokán álló PLER ellen léptek pályára a fiatalok. Hiába van még három forduló a bajnokságból, de mindenki tudta, ha a Békési FKC junior csapata győz vagy döntetlen, akkor még ha a többi fordulóban ki is kapna, akkor is megnyerni a 2013/2014. évi NBI/B junior bajnokságot.

Békési oldalról elmondhatjuk, hogy jól kezdődött a mérkőzés a 8. percben 2-6-t mutatott az eredményjelző. Ezután kicsit megrázta magát a hazai csapat és feljöttek 2 gólra, ám a Békés a félidő végére 10-15-re korrigálta az eredményt. A második félidő elején jobban kezdett a hazai csapat, ám ez már nem jelentett problémát fiataljainknak. Igaz néha több hiba is becsúszott, de lehetősége volt mindenkinek pályára lépni, végül 26-30-as eredmény mellett a Békési FKC örülhetett. Így eldőlt a bajnoki cím sorsa.

PLER Budapest II - Békési FKC 26 - 30 (10-15)

BFKC: Styop M, Földesi B., Felföldi G. 5, Gulyás E., Kánya L. 6, Fedor B. 1, Juhász Á. 1, Csige Z., Teleki L., Domokos I. 10, Szilágyi G., Szilágyi D. 4, Szőnyi P., Szudár Cs 3.

PLER legjobb dobói: Kurczab K. 9, Glózik B. 7, Sinkovits B. 4.

Kádas László (edző): "A tabella második helyén álló Plert magabiztos játékkal, idegenben is legyőztük, így eldőlt a bajnoki cím sorsa. Gratulálok!

Gratulálunk mi is fiataljainknak. Remek teljesítményt nyújtottak ebben a szezonban.

Várunk Mindenkit Május 2.-án (péntek) 16 órától a Békés Városi Sportcsarnokba, juniorjaink a Pick Szeged II csapata ellen lépnek majd pályára.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!