U12-es csapatunk Szegeden játszott


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Szeged
U12-es csapatunk vasárnap Szegeden lépett pályára az Erima Bajnokság keretein belül. Már a bajnokság vége fele járunk, három forduló vár még a fiatalokra, nagyjából az 5.-8. helyre várjuk fiatal tehetséges játékosainkat.

Vasárnap a Pick Szeged csapatával kezdte a napot a BFKC. Nagy csatának igérkezett a mérkőzés, az első harmadot 5-6-ra a Békés nyerte. A következő játékrészt még jól kezdték a fiúk, ám az otthon szereplő Szeged a harmad végén egy 4-0-s szériával átvette a vezetést. A harmadik játékrészben sajnos már nem tudott felülkerekedni a tisza partiakon csapatunk, végül 20-18-ra nyert a Pick.

A BFKC a második mérkőzését az Éles Kézilabda Iskola B csapata ellen játszotta. Szinte mondhatjuk azt, hogy az első percektől kezdve eldőlt a mérkőzés. Az első harmadot már 9-3-as békési vezetéssel zárták, ezután már csak szépíteni tudott az Éles csapata. Végül 10 góllal 27-17-re nyert a Békés.

A Budapest Honvéd III csapata nem jelent meg a helyszínen, így az ő mérkőzéseiket 10-0-val jóváírták a csapatoknak.

BFKC: Horváth Z, Borbély I., Minya M. 1, Pálfi S., Baji G. 1, Temesvári G. 2, Soltész D. 2, Major M. 13, Kádas B. 2, Ásós M. 10, Pap R. 4, Varga L. 4, Varga I. 4, Szabó Á. 1, Kiss A. 1, Kovács L. Edző: Döge Sándor

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!