Magabiztos serdülő győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Serdülő csapatunk tegnap az alsó házi rájátszás utolsó előtti fordulóját játszotta itthon Primavera Mizse KC csapata ellen. Nem igen volt lehetősége a vendég csapatnak a mérkőzésbe beleszólni.

Csapatunk az első pillanattól kezdve szépen irányította a játékot. Az első 25 perc elteltével már 22-9-re vezetett a Békési FKC. A második félidőben próbált javítani a Mizse, de lehetetlen volt. Mindenki játék lehetőséget kapott a mérkőzés folyamán, amit szép megmozdulásokkal és értékes gólokkal köszöntek meg a játékosok. Végül 47-21-re nyert a Békés. A kitűzött cél az alsóház megnyerése, ami fele nagyon jó uton haladnak a fiúk.

Békési FKC - Primavera Mizse KC 47 - 21 (22-9)

BFKC: Benedek-Tóth P. 3, Borbély I., Csige Z., Fedor B. 1, Juhász Á. 4, Kecskés B. 2, Kocsor S. 2, Magyar B. 2, Masa M. 2, Pankotai B., Szabó P. 7, Szász B. 7, Szilágyi G. 4, Szőnyi P. 5, Teleki L. 2, Tóth P. 6.

Mizse legjobb dobói: Homoki Á. 10, Veszelszki B. 3

Papp Bálint (edző): "Az eredmény magáért beszél, magabiztos győzelem volt. Sok szép dolgot láttam, ami bíztató lehet a folytatásban a jövőre nézve. Gratulálok a csapatnak."

Gratulálunk a csapatnak!



Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!