Bajnok a BFKC junior csapata


A 2013/2014-es bajnokság utolsó fordulóját játszotta a hétvégén a Békési FKC. A tabella első fokát, az egész évben megtartották a fiúk, így nem jelentett már problémát az utolsó mérkőzés.

Az első félidőben a 7. percben már 4-1-re vezetett a BFKC. Ezután próbált közelebb kerülni a Hajdúnánás, de a félidőre már közé is tettek a fiúk 5 gólt. A második félidő igen gólzáporosra sikeredett, két alkalommal is volt csapatunknak 6-0-s szériája, amivel már a vendég csapat nem tudott mit kezdeni. A máősodik félidőben több lehetőséget kaptak a fitalabb játékosok is, akik remek védekezéssel és gólokkal hozzá tettek a mérkőzéshez. Végül tisztes különbséggel 45 - 23-ra nyert a Békési FKC junior csapata. Remek teljesítményt nyújtottak a fiúk egész évben, az 1 vereség és 1 döntetlen belefért, nem lehet minden egyes hétvégén a top formájűát hozni egy csapatnak.

Békési FKC - Hajdúnánás Robzol 2000 KSE 45 - 23 (17-12)

BFKC: Styop M., Földesi B., Felföldi G. 4, Szudár Cs. 1, Gulyás E. 4, Szabó P. 1, Kánya L. 12, Fedor B. 1, Juhász Á., Csige Z. 1, Teleki L. 3, Szőnyi P. 2, Tóth P. 3, Szilágyi G. 1, Szilágyi D. 11, Bendek-Tóth P. 1.

Hajdúnáná legjobb dobói: Tupicza R. 4, Potóczky L. 4, Kelemen Zs. 4, Nagy L. 4.

Kádas László (edző): "Gratulálok minden játékosomnak a bajnoki címhez. Köszönet a szülőknek, akik végig segítettek bennünket, az iskoláknak, akik esetenként toleránsak voltak a gyerekekkel. Most örültünk egy kicsit, de ez már a múlt, hisz máris megkezdjük a felkészülést az őszre. A srácok már tudják, hogy " Nem célbe érni nehéz, hanem eljutni a rajtig". Június 20.-ig edzünk, utána egy rövid regeneráció és július 21.-én kezdjük a felkészülést az őszi szezonra. Szerintem nehéz lesz."

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!