Kirándultunk Debrecenbe


2014. május 22-én a Békés Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, valamint az Idősekért Alapítvány kezdeményezésére 40 fős csoport kirándult Debrecenbe. A kirándulás jutalom volt az egyesület vezetősége, valamint a rendezvények aktív segítői részére.

A csoport kalauza Dr. Szegedi Sándor a Debreceni Egyetem Meteorológiai Tanszékének a vezetője volt, aki egykori békési elszármazott. Családja sokak ismerőse.
Dr. Szegedi Sándor készségesen bemutatta Debrecen egyetemi városának fontos épületeit, az egyetem belső arculatát, a hozzá tartozó botanikus kertet. A csoport finom ebédet fogyasztott az egyetem menzáján, majd a kora délutáni órákban utunk a debreceni állatkertbe vezetett. Megtekintettük az újonnan átadott stadiont. Ezután maradt még idő fakultációs programokra is, majd élményekkel gazdagodva tértünk haza.
A csoport nevében köszöneteinket fejezzük ki Balázs Imrének, a Békés Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete elnökének, valamint Molnár Miklósnénak, a Békési Idősekért Alapítvány kuratóriumi elnökének!

Kis Gáborné

vezetőségi tag


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!