Sikeres alsóházi rájátszás


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Lassan vége minden bajnokságnak a 2013/2014-es szezonban. Az Országos Serdülő Bajnokságnak is az utolsó mérkőzése zajlott le, ami eldöntötte, hogy az elsóházat megnyerik-e fiataljaink. A Kecskeméti TE csapatát fogadta a Békés.

Lendültetesen, gyorsan kezdődött a mérkőzés, Az első félidőben Teleki és Szász szinte egymás után dobálták a gólokat, ami azt eredményezte a 18. percre, hogy 16-7-re vezetett a BFKC. A vendég csapat időt kért, ám ez jelentős változást nem eredményezett a mérkőzésben, ugyanis az első félidő utolsó 3 percében 5 gólt dobtak még a fiúk, szemben a vendégekkel, akik egyszer sem találtak be a békési kapuba. A második félidőt hasonló elszántsággal kezdte a Békés, ahány gólt tudtak közé raktak a fiúk a mérkőzésnek, végül 39-23-ra nyertek. Ezáltal az alsóházi rájátszás tabelláján az első helyen végeztek.

Békési FKC - Kecskeméti TE 39 - 23 (23-11)

BFKC: Borbély I., Teleki L. 8, Benedek-Tóth P., Kocsor S., Tóth P. 7, Juhász Á. 5, Csige Z. 2, Szász B. 11, Kecskés B. 2, Molnár G., Szilágyi G., Magyar B., Fedor B. 2, Szőnyi P. 1, Szabó P. 1.

KTE legjobb dobói: Csergő J. 5, Bencsik B. 4, Forgács T. 4.

Papp Bálint (edző): Gratulálok a serdülő mérkőzéshez!!! A sok munkának meg lett a gyümölcse, és nagyon ügyesen játszottak a fiúk, amit megbeszéltünk maximálisan betartották. Gratulálok!

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!