Elsöprő győzelem!


A alapszakaszban és a keleti csoport rájátszásában az NBII-s férfi kosárlabda csapatunk egyetlen ellenféltől sem kikapva vívta ki a bajnoki címet.

A Gladiátorok 28 mérkőzésükön győzedelmeskedtek! Erről Erdei Ferenc a klub elnöke így nyilatkozott:

"Bajnokok vagyunk, erre vártunk hosszú évek óta, teljesült egy nagy álom. Nem is akárhogyan vagyunk bajnokok... Vesztett meccs nélkül, megalkuvás nélkül. Mert az idén nem kaptunk százat senkitől és mert habár az ellenfeleink vagy szeretnek vagy nem, de nem legyinthetnek ránk. Respektünk van, amiért megdolgoztunk, megküzdöttünk, amit megteremtettünk magunknak. Az edző és játékosok a pályán, mi a vezetők, az asztal, a nézők es a szurkolók, mi a pálya széléről.
Ehhez rengeteg támogatás, segítség, együttgondolkodás, tervezés és megvalósítás kellett, de most itt vagyunk mi együtt, egy család és egy közösség!
Egy Szív, egy Dobbanás!"

Balog Vilmos edző a következőket emelte ki:
A jövő héttől a következő feladatra kell koncentrálnunk. Jön a közép csoport 2. helyezettje ellen két mérkőzés ( Szigetszentmiklós lesz az ellenfelünk). Itt már nincs hibázási lehetőség! Ezen a két meccsen 100%- ot kell teljesítenünk, vagy még egy kicsivel többet!"

Megvannak az időpontok és helyszínek is már:

BKGDSE - Békési SzSK

2014. május 31. szombat 19.15

Helyszín: Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok

(2310 Szigetszentmiklós Szebeni út 81.)

Békési SzSK - BKGDSE
2014. június 7. szombat 19.00

Helyszín: szervezés alatt ( Városi Sportcsarnok, Dr Hepp Ferenc Iskola tornaterme, SZKIRG tornaterme)

(5630 Békés, Józsa Attila utca 12.)

Ha itt is sikerül győzniük az egyre szakállasabb kosarasainknak, akkor a Final Four várhatóan 2014.június 13-15 között érinti majd őket. Ott már az NBI/B-be való jutás a tét.

Nagy reményekkel és további szurkolói támogatással számolhatnak a csapat tagjai. Egyedül a dobra nem, hiszen azt a 28. győzelem közepette szétverték páran.

A hazai meccsen a kosárlabdázók ismét közösségi összefogásra buzdítanak minket:

Szerbiából érkezett játékosaink: Vladimir Vjudanovic, Bojan Risimic és Nikola Solevic kezdeményezésére szeretnénk gyűjtést szervezni a károsultak megsegítésére. Vlado a Szerb Nagykövetség munkatársával beszélve megtudta, hogy az összegyűjtött ruhákat kiszállítják az árvíz sújtotta területre. Szeretnénk, ha ismét összefogna a BSzSK nagy családja és a 2014. június 7-én megrendezésre kerülő hazai meccsünkön, a kihelyezett ládába támogatásukat kifejezné minden néző is, hiszen a csapat is ezt vállalja.

A ruhák összegyűjtése 2014. június 1-én, vasárnap zajlik majd a klubban.

( Kossuth u. 8/1).

Támogatásotokat előre is köszönjük!

Erdei K.

Fotó: Pusztai Gábor


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!