Autóversenyt biztosítottak a polgárőrök !


Képek az autóversenyről...

V. Tótkomlósi Városi Autóverseny

Motorok zajára ébred Pünkösd vasárnapján Tótkomlós városa,hiszen most került megrendezésre az V. Tótkomlós Városi Autóverseny .(06:00 - 19:00 óráig )

A technikai sportok szerelmesei szikrázó napsütésben foglalták el a város területén kialakított versenypálya melletti területeket,járdákat. Égtek az abroncsok ,bőgtek a motorok a kánikulai hőségben.

A közlekedés elől majdnem "hermetikusan " lezárt versenypályát, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége ( Békés ,- Kaszaper,- Mezőkovácsháza, Orosháza ,- Végegyháza , Mezőhegyes mindkét egyesület , Tótkomlós )valamint a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség ( Nagyér ,Kardoskút ) polgárőrei biztosították, valamint útmutatással szolgáltak az érdeklődőknek a biztonságos közlekedés ill. a terelő utak felől.

Tótkomlóson nagyon jó a kapcsolat a Város lakosai és a Polgárőrség között. Jó példa erre , hogy a kánikulai hőségben biztosítást a végző polgárőröknek sok esetben a Város lakosai is adtak frissítő italokat, - gyümölcsöt , - nem egy esetben még széket is hoztak .

Tételek: 1 - 20 / 427 (22 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!