Lehet jelentkezni az Egy Hajóban Evezünk vízitúrára!


Forrás: Békés Város Önkormányzata
Helyszin: Békés
Megjelent: 2014 Június 16. ( Hétfő ) 08:13
Módosítva: 2014 Június 20. ( Péntek ) 10:54
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2014.06.24.

Ismét egy hajóban eveznek

Július 5-én, szombaton és július 6-án vasárnap immáron nyolcadik alkalommal rendezi meg a békési, a gyulai és a köröstarcsai önkormányzat az "Egy hajóban evezünk" elnevezésű nagyszabású vízi túrát. Az évről évre egyre sikeresebb program legfőbb célja a Körösök vadregényes, egyedi növény- és állatvilággal rendelkező tájainak megismertetése és hangulatos közösség- illetve csapatépítés. A túra egyre növekvő népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy minden egyes alkalommal szép számú érdeklődő érkezik a rendezvényre az ország távolabbi pontjairól is. A két napos túra szervezői ebben az évben is várják a kalandvágyó evezősöket.

A programra bárki jelentkezhet, hiszen a részvételhez az úszni tudáson kívül nem is igen van másra szükség, mivel a rendezők szívesen segítenek azoknak, akik nem rendelkeznek a szükséges eszközzel. Idén is jelen lesz az eseményen Wichmann Tamás kilencszeres kenuvilágbajnok. A Körösöket népszerűsítő programra június 24-ig a jelentkezését még bárki megteheti a Békési Polgármesteri Hivatalban Kálmán Tibor sportreferensnél a kalman.tibor@bekesvaros.hu e-mail címen.

A felszerelés, étkezés és a szállás is csak előzetes jelentkezés alapján biztosított. A szervezők lehetőséget teremtenek az egynapos túrázásra, evezésre is. Bővebb információ a 06-20-805-7251-es telefonszámon kérhető. Az Egy hajóban evezünk vízi túra és Dánfok mellett a Kishajó-kikötő és csónakátemelő is egész nyáron várja a hajóval, motorcsónakkal túrázókat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!