Bajnok fiatalokat kérdeztük


A 2013/2014-es bajnokságban a Békési FKC junior csapata a tabella élén végzett. Az egész szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Három fiatal játékosunkat arról kérdeztük, hogyan értékelnék az elért eredményt, illetve mennyire elégedettek az egész éves teljesítményükkel.

Styop Miklós: - Köszönjük a gratulációt. Úgy gondolom csapatunk nagyon jól teljesített a szezonban, végre sikerült az előző évek második helyéről előrelépnünk. Bár csapatunknak célja volt a veretlenség, ám nem lehetünk telhetetlenek, egy-két hiba belefért. Remek társaság kovácsolódott össze az évek alatt, végre megérett a sok munka gyümölcse.
- Próbáltam minél hasznosabb tagja lenni a csapatnak. Szerettem volna minden mérkőzésen a maximumot kihozni magamból, sajnos az egy-két mérkőzésen nem sikerült, de olyankor társaim és az edzőm továbblendítettek a holtponton. Köszönjük a sok segítséget edzőinknek, szüleinknek.

Kánya László: - Szerintem az elmúlt két évben kisebb-nagyobb változásokkal nagyon jó társaság alakult ki. A közös munka az idei szezonra beérett és ez a bajnoki címet eredményezte számunkra. Úgy indult neki az alapozásnak, hogy az előző évi második hely után célunk a bajnoki cím megszerzése. Az egész idényben vezettünk, négy meccsel a vége előtt már tudtuk, hogy bajnokok vagyunk, onnantól kezdve próbáltuk szüleinket és edzőinket szép játékkal kiszolgálni.
- Az egész csapat nagyon elégedett az eredménnyel, az utolsó mérkőzésen is nagyon örültünk, hogy mienk lett az első hely végre. Voltak hullámvölgyeim, mint majdnem mindenkinek, de segítettük egymást, ha valakinek nem ment, akkor átlendítettük egymást a mély pontokon.

Szilágyi Dávid: - Köszönjük szépen! Egy sikeres és kemény felkészülést követően mindenki nagyon várta már a mérkőzéseket. Összességében egy nagyon jó évet zártunk. Voltak nehéz pillanataink, de mindig volt egy vagy több vezéregyénisége a csapatnak, aki túl tudta lendíteni a csapatot a mélyponton. Nagyon jó társaság jött össze, ahol élvezet játszani.
- Én úgy gondolom, hogy mindenki elégedett a teljesítményével. Bar hibák voltak és mindig is lesznek, azért dolgozunk az edzéseken, hogy ezeket kijavítsuk. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a csapat sikeréhez es támogatott minket!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!