Nyári kedvezmények gyerekeknek Békésen!


2014. július 1-jétől augusztus 31-éig a nappali tagozatos diákok kedvezményes áron, 500 forintért válthatnak belépőt az uszodába.

Egyre komfortosabb környezetben és folyamatosan bővülőbb szolgással várja vendégeit a Dánfoki Üdülőközpont Békésen. Az újonnan épített gasztrokomplexum, amit röviden csak "Gasztróként" emlegetnek remek lehetőséget nyújt családi és különféle céges rendezvények megszervezésére, hangulatos kikapcsolódásra. A csaknem 180 négyzetméteres "Gasztróban" két grillsütő, két kemence és egy óriási tűzrakóhely is található. Az épület fedett hellyel és kényelmes kiülőkkel várja a sütögetni vágyókat. A vendégnek csak az alapanyagokról és a jó hangulatról kell gondoskodnia, hiszen a tábor munkatársai igény szerint bogrács, tárcsa biztosításában is segítenek a vendégeknek, akik így kellemes környzetben, kötölen formában érezhetik jól magukat az üdülőközpontban.

A finom falatok elkészítése mellett lehetőség van mozgásra is. A tábor területén focipálya, strandröplabda pálya, kerékpáros KRESZ-pálya, és vízimentővel biztosított homokos szabadstrand nyújt kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget. Emellett trambulin és zorb vagyis vízigömb is várja a fiatalokat. Az aktív pihenést számos eszközzel is segítik így például focilabda, tollaslabda szettek, ping-pong labda szett, ugrálókötél, hullahopp karika, karúszó, úszómellény is elérhető, hogy csak néhányat említsünk a számtalan lehetőség közül.

Békésen azoknak sem kell csüggedniük, akik inkább a víz és főként a termálvíz szerelmesei. A Békési Uszoda és Gyógyfürdő immáron teljes körű szolgáltatásaival várja kedves vendégeit egész évben. Az önkormányzat törekszik arra, hogy a nyári szünidőben is lehetőséget biztosítson, a gyermekek uszodahasználatára ezzel is csökkentve a családok kiadási terheit. Így 2014. július 1-jétől augusztus 31-éig a nappali tagozatos diákok kedvezményes áron, 500 forintért válthatnak belépőt az uszodába.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!