Megkezdődött a II. Kézitábor


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Nagy készülődések után, a mai nap folyamán kezdetét vette a II. Kézitábor Békésen. Nagy érdeklődés vette körül az egyesületet, a tábor meghirdetése után. Azonban a felügyelet és a felelősségvállalás miatt kénytelen volt a Békési FKC egy határt megszabni a létszámban, így is 53 fővel indult el a ma reggel.

A múlt héten a Békési FKC vezetősége megtartotta a szülőit a Kézi táborra jelentkezett gyermekek szüleinek. Részletes beszámolót kaptak a táborra jelentkezett 53 gyermek szülei, ahol Polgár Zoltán és Hrabovszki Márta felvázolta a program beosztást és az ellátását a gyerekeknek.

- Magunk is meglepődtünk, hogy milyen nagy érdeklődéssel fogadták Békésen a II. Kézitábort. Tavaly is nagyon jól sikerült, jól érezték magukat a gyerekek. Remélem idén is hasonlóképpen sikeresen zárjuk majd a péntek délutánt. Az óvodás csoportunkból sokan jelentkeztek, emellett az 1-2. osztályosok közül is sokan kedvet kaptak és éltek ezzel a lehetőséggel, hogy a további 5 napban folyamatosan, naponta háromszor kézilabda foglalkozásokon vegyenek részt. - mondta Polgár Zoltán, a Békési FKC ügyvezetője.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!