Vállalkozói fórumot tart az Ipartestület és az Önkormányzat


A Békési Ipartestület a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Békési Polgármesteri Hivatallal közösen tisztelettel meghívja Önt és a téma iránt érdeklődő vállalkozó társait a 2014 július 09-én szerdán 17.00 órakor Békésen megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra!

A fórum házigazdája: Juhos János

A rendezvény helyszíne: Békési városháza nagyterme - Békés, Petőfi u.2.

A témák és a felkért előadók:

A vállalkozások helye és szerepe Békés város jövőképében

Előadó: Izsó Gábor Békés város polgármestere

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ig terjedő gazdaságfejlesztési programja

Előadó: Juhos János a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, a Békési Ipartestület elnöke

Napjaink gyorsan változó gazdasági környezetében kiemelten fontos egy térség számára, hogy ne csak passzív szemlélője, hanem aktív alakítója legyen a működését és fejlődését befolyásoló tényezőknek. A fórumot azért hívjuk össze, hogy a helyi szereplők megismerjék a lehetséges fejlesztési irányokat, és tudatosan alakítsák ki jövőképüket, határozzák meg céljaikat annak érdekében, hogy a külső és belső kihívásokra mihamarabb reagálni tudjanak.

A folyamat részeként a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Szegedi Tudományegyetemmel együttműködve készíti a megye 2020-ig terjedő gazdaságfejlesztési programját. A most ismertetésre kerülő tanulmányban megfogalmazott javaslatok megyei szintű, általános intézkedési irányvonalakat jelölnek ki, amik megalapozzák a kisebb egységekre vonatkozó stratégiák kidolgozását. Ezért szeretnénk a békési, és Békés környéki vállalkozások fejlesztési elképzeléseit és konkrét projektötleteit megismerni, hogy a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara beépítse azokat a megyei gazdaságszervezői tevékenységébe, a Békési Ipartestület eredményesen a békési vállalkozások érdekeit a különböző fórumokon.

Megtisztelő részvételükre számítva,

Tisztelettel:

Juhos János

Békési Ipartestület

elnök sk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!