Elkezdődtek a munkálatok BFKC-nál


Véget ért a nyári pihenés a Békési FKC csapatainál is. A múlt héten már előkészületi fakultatív, ráhangolódó edzéseket tartott a Békési FKC felnőtt csapata is Kádas László edző vezetésével.

Az utánpótlás csapatoknál megkezdődtek az edzések július 21.-én. Két korosztályunk pedig július 27.-től edzőtáborban vesz részt Mezőtúron Papp Bálint és Döge Sándor vezetésével. Napi három edzéssel és fakultatív programokkal lett felépítve az edzőtábor menetrendje. A tegnapi nap a beköltözéssel és ráhangolódó edzéssel telt el.

A többi utánpótlás csapat Békésen végzi a felkészülést a sportcsarnokban, kisebb termekben, uszodában és Dánfokon. Ezekkel a helyekkel biztosítva van a csapatok számára, hogy változatos edzéseken, foglalkozásokon vehessenek részt.

A felnőtt csapat mától kezdi hivatalosan az edzéseket. Gávai Ferenc helyett, Kádas László vette át a felnőtt csapat irányítását. A tervek szerint a fiatalabbak, akik nem dolgoznak heti 8 edzésen vesznek részt, míg a többiek heti 5 edzéssel készülnek a bajnokságra. Több változás is történt a csapatban, távozott Kósa Balázs, Ambrus József, Lehoczki Ádám, viszont haza érkezett a békési Cifra Tibor. Emellett több fiatal tehetség is lehetőséget kap arra, hogy a felnőtt csapatnál edzhessen.

Jó felkészülést kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!