Interjú Kádas Lászlóval


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Megkezdődött a felkészülés a Békési FKC-nál is. Kádas Lászlóval, a békési felnőtt csapat új edzőjével beszélgettünk

- Mint arról már értesültünk május végén, hogy a felnőtt csapat edzőjeként láthatunk a 2014/2015-ös szezonban Békésen. Mikor kezditek meg a munkálatokat a felnőtt csapattal?
- Minden korosztály- így a felnőtt is- július 21én kezdte meg a felkészülést. Egy hét "ingerkeltő" foglalkozások után napi két edzéssel készülünk.

- Ezek utána csak a felnőtt csapatnál vagy utánpótlás csapatok körül is látunk majd?
- Természetesen az összes csapatunk szakmai munkáját megpróbálom átfogni. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a korosztályos edzőkkel és heti rendszerességgel egyeztetünk, az előttünk álló feladatokról, valamint értékeljük az elmúlt időszakot.

- Hogyan látod a jelenlegi csapatot?
- Nagyon jó összetételű csapatunk van, sok tehetséges fiatallal és tapasztalt a munkát felvállaló , a városhoz kötődő játékosokkal.

- Hogyan építed fel a felkészülést? Hány edzőmérkőzéssel számoltok majd a felkészülés alatt.
- Terveim szerint nyolc hetet dolgozunk a bajnokság megkezdése előtt, amelyben 7-8 edzőmeccs szerepel. (Az edzőmérkőzések pontos időpontja jelenleg egyeztetés alatt van, a hét közepén pontos menetrendet tudunk majd adni.)

- Hogyan látod a bajnokság többi szereplőjét?
- A többi csapatról nagyon kevés információnk van. Három junior csapat került a kelti csoportba, akik biztos üde színfoltjai lesznek a bajnokságnak.

- Mik az elvárásaid a felnőtt csapattal szemben?
- Információ hiányában nagyon nehéz tervezni. Több játékossal is még tárgyalásban vagyunk, de mindenképpen szeretnénk a mezőny első harmadában végezni.

Sikeres felkészülést kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!