Túl van a BFKC az első felkészülési mérkőzésen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Törökszentmiklós
Kedden este felnőtt csapatunk Törökszentmiklósra utazott a 2014-2015-ös szezon első felkészülési mérkőzését lejátszani.

Nagyon jól kezdett csapatunk a 9. percben már 1-5-re a Békésnél volt a vezetés. Ekkor a hazai edző időt kért, rendezte sorait és gólt is szereztek a hazaiak. Ezután felváltva estek a gólok a csapatoknál, majd a végjátékban a 24. perctől csapatunk nem tudott gólt szerezni, így a félidőben átvette a miklósi csapat a vezetést 10-9-re. A második félidőben igen pörgős játékot mutatott be mindkét csapat, végül sikerült a BFKC-nak nyerni 23-27-re Kádas László edzővel. Elmondható, hogy az új edző megforgatta a csapatot, mindenki kapott játéklehetőséget, hogy megmutassa mit tud hozzátenni a mérkőzéshez.

Aragó-Törökszentmiklósi KE - Békési FKC 23-27 (10-9)

BFKC: Domokos D., Styop M., Balán R., Gazsó P. 1, Kopcsák J. 1, Kovács A. 3, Kánya L. 1, Molnár S. 6, Kardos R. 6, Cifra T. 6, Fedor B., Polgár T., Murányi B., Domokos I. 1, Felföldi G., Felföldi M. 1, Fekete G. 1.

TKE legjobb dobói: György D. 6, Forgács P. 4.

Kádas László (edző): "Nagyon keményen dolgozunk. Erőnléti munkából vállaltuk be ezt a mérkőzést, ami így is jól szolgálta a felkészülésünket. Pénteken jön a Szeged."

Péntek este a Pick Szeged U23-as csapatát fogadja a Békési FKC. 18 órától várunk Mindenkit a Békés Városi Sportcsarnokban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!