Bio-konyha a Madzagfalvi Napokon


Megjelent: 2014 Augusztus 30. ( Szombat ) 18:09
Módosítva: 2014 Szeptember 3. ( Szerda ) 18:20
Az egészséges élet egyik titka, a helyes táplálkozás. A Bio-konyha rendhagyó foglalkozásán megtanulhatjuk, hogyan süthetünk otthon is ízletes és finom kenyeret, édes és sós süteményeket a különböző gabonafélékből.

A szakkört a megszokott módon Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezeti. Időpont: 2014. szeptember 6. (szombat) 10:00 óra Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ II-es tanfolyam terem (Békés, Jantyik M. utca 23-25.) Kóstoló, ötletek, praktikák egész délelőtt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!