A szerb első osztályból jön a magyar irányító


Erősít a BSzSK az induló NBI/B-s szezonra

Nincs ellentmondás a címben, ha megismerik az BSzSK férfi kosárlabda csapatának új irányítóját. Ugyan Daniel Krstic Zrenjaninban született, de az édesanyja magyar származású. Elég későn, 14 évesen kezdett el kosárlabdázni. A most 25 éves kosárlabdázó 192cm, 89 kg, igazi atletikus alkatú. Korábban szerbiai , első vonalas csapatoknál játszott: Kk.Proleter Naftagas, Kk.Vrbas Carnex, Kk.Sveti Djordje. Saját bevallása szerint három erőssége van: " Jól látok a pályán, gyors vagyok, és jó gólpaszokat adok."
Az augusztusban Szeghalom –Várhelyen edzőtáborozó békésiekhez becsatlakozva már láttuk Danielt a pályán: harcos, energikus játékosként mutatkozott be, akinek a súlypontemelkedése is kimagaslóan jó. A Balog edzőpáros irányítói poszton számol az NB I/B-ben induló szezonban rá. Daniel ismerkedik Békéssel, amit kellemes hangulatú városnak érez. Daniel kedvenc külföldi játékosa -Tony Parker –és csapata :Kk.Crvena Zvezda Beograd. Az ismerkedés időszakában van a békési játékosokkal, de már megállapította, hogy jó helyre igazolt: "Szeretem az ilyen jól megszervezett csapatokat, és azt is, hogy magasra törő céljuk van. Úgy érzem előrelépés ez az életemben. A csapat is nyitottan fogadott."
Leghamarabb a Viharsarok Kupán láthatják az érdeklődők hazai pályán Danielt és az új igazolású békési játékosok között pl. Koma Dánielt is,akit hamarosan bemutatunk.

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!