XVI. Madzagfalvi Napok - Virágos Békésért Díjazottjai!


Forrás: Békés Város Önkormányzata
Helyszin: Rendezvénytér
Megjelent: 2014 Szeptember 7. ( Vasárnap ) 17:46
Módosítva: 2014 Szeptember 7. ( Vasárnap ) 21:08
Évek óta elismeréssel jutalmazzák Békés város ápolt környezeteit az Izsó Gábor polgármester által útjára indított „Virágos Békés” környezetszépítő verseny keretében.

Idén öt kategóriában érkezett nevezés, melyek közül legnépszerűbb a virágos udvar-ház, virágos balkon-veranda és a virágos közintézmény kategóriák voltak. A rendezett zöldterület és a virágos kerítés kategóriákban a kevés számú nevezés miatt nem hirdettek győztest.

A győztes virágos környezetek fotóiból ma délelőtt nyílt kiállítás a Reményhír Iskola aulájában, a "Békés bemutatkozik…" kiállítás helyszínén, a Madzagfalvi Napok idején tekinthető meg, majd egész évben a Városháza földszinti folyosóját fogja díszíteni.

Izsó Gábor, Békés város polgármestere adta át a győzteseknek járó díjakat. A Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület két pályázót jutalmazott különdíjjal. Az egyesület képviseletében Deákné Domonkos Júlia, az egyesület alapítója adta át a díjakat.

VIRÁGOS BALKON-VERANDA kategóriában

1. helyezett KECSKEMÉTINÉ SZILÁGYI ANDREA

VIRÁGOS KÖZINTÉZMÉNY kategóriában

1. helyezett TELEKY ÚTI TAGÓVODA

VIRÁGOS UDVAR-HÁZ kategóriában

1. helyezett GUTI IMRE

A Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület két különdíjat ajánlott fel, melyet a FÜRKÉSZ KÖZPONTI ÓVODA és VARGA LÁSZLÓ kapott.

A "Virágos Békés" környezetszépítő verseny további támogatói: Békés Város Önkormányzata, GaPix Foto, Kis Anikó keramikus


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!