Öt gólos vereség Ózdon


Nehezen kezdődött a bajnokság két hete, ám a folytatás sem ígérkezett könnyebbnek a hétvégén a második fordulóban.

A Békési FKC felnőtt csapata Ózdra utazott szombaton. Jól indult a mérkőzés, Kovács Attila jó szériát fogott ki és góljaival a 10. percben 4-5-re vezetett a Békés. A 10. perctől viszont egy 4 perces békési gólcsenddel, sikerült a hazai pályán játszó Ózdiaknak 3 gólos előnyre szert tenni. A félidő második részében a fiatal Domokos Imre is beszállt a gólok gyártásába, ám a három gólos hátrányt nem sikerült teljesen ledolgozni. A 30. perc végén 15-14 volt az eredmény. A második játékrész elején fej-fej mellett dobálták a gólokat a csapatok. Mint az első félidőben Kovács, most a kettős játékengedéllyel játszó Horváczki Márió lőtt zsinórba 5 gólt. Így a 14. percben 22-22 volt a mérkőzés állása. Innentől azonban átvette a mérkőzés irányítását az Ózd, több hiba is becsúszott, békési hétméterese is kimaradt, a 22. percben már 27-22-t mutatott az eredményjelző. Innen már nem sikerült szépíteni, 32-27-re nyertek az Ózdiak.

Ózdi KC - Békési FKC 32 - 27 (15-14)

BFKC: Domokos D., Styop M., Balán R., Felföldi G., Polgár T., Horváczki M. 6, Cifra T., Kovács A. 5, Gazsó P., Kopcsák J. 4, Molnár S. 2, Kánya L., Fedor B. 1, Domokos I. 6, Szilágyi D. 3, Teleki L.

Ózd legjobb dobói: Kalics V. 11, Nyeste B. 7.

Kádas László (edző): "Magas színvonalú, küzdelmes mérkőzésen megérdemelten győzött a jobb átlövősorral rendelkező ózdi együttes."

A hétvégén Szeptember 27.-én 18 órától lép pályára felnőtt csapatunk a Békés Városi Sportcsarnokban. Reméljük a harmadik fordulóban sikerült megszereznie csapatunknak az első két pontot az Algyő ellen.

Várunk Mindenkit, Szurkoljunk együtt fiatal csapatunknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!