Összeállt a keret az NBI./B-s bajnokságra


Megjelent: 2014 Szeptember 22. ( Hétfő ) 17:01
Módosítva: 2014 Szeptember 23. ( Kedd ) 19:55
Már csak napok kérdése és kezdetét veszi a 2014/15-ös bajnokság, ahol a BSzSK férfi kosárlabda csapata az NBI./B-ben új kihívások elé néz.

Összeállt a BSzSK keret az NB.I/B-s szezonra !

Ehhez mérten a nyár folyamán Balog Vilmos és Balog Lajos edzők megkezdték a csapatépítést. Új játékosokat is igazoltak a Gladiátorokhoz. A meglévő csapatunkat nem leépíteni, hanem erősíteni szerették volna, így csupán Vladimir Vujadinovics az, aki a Mezőberény csapatában játszik a mérkőzéseken, de edzeni a mienkkel fog. Újként érkeztek az NBI./A-ból: Koma Dániel és Kovács Benedek valamint egy szerbiai első vonalas csapatból Daniel Krstic. Mivel az MKOSZ szabály előírja, hogy a mérkőzéseken egy 18 éves korosztályú játékosnak végig a pályán kell lennie, a fiataljaink mellé érkezett még Béres Nándor. Így a teljes keret elég nagy számú lett (lásd lent). Már láthatta őket a hazai közönség, hiszen a Madzagfalvi Napokon megrendezett Viharsarok Kupán teltház mellett játszották meccseiket. Meg is szerezték a kupát, így egy évig a BSzSK Klubjában őrzik azt. Az OSE LIONS meghívásának eleget téve vettek részt egy 2 napos kupán Oroszlányban, ahol a bronzérmet szerezték meg és beválasztották a csapat két tagját az ALL STARBA: Koma Dánielt és Nicola Solevicet.

Igazi öröm, hogy a békési sportcsarnokban újra festették a kosárlabda pályát és működik az időjelző is. Minden és mindenki várja már az első hazai mérkőzést, amit 2014.október 4-én tartanak a sportcsarnokban, fogadva a Tehetséges Fiatalok-Budapest csapatát.

BSzSK:

Álló sor, balról: Balog Vilmos, Balog Lajos- edzők, Takács Imre, Bojan Risimic, Koma Dániel, Bere Márton, Kovács Benedek, Csorba Szabolcs, Korcsog György, Farkas Gergő, Takács János, Erdei Ferenc elnök

Térdeplő sor, balról:Molnár Ákos, Nicola Solevic, Kis Gergely, Daniel Krstic, Béres Nándor, Vámos László, Nagy Ádám, Zsíros Gábor, Nagy Csaba.

Erdei K.

fotó: Juhos Fotó


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!