Közösség - Média - Művelődés konferencia lesz Békésen!


Mindannyian tapasztaljuk, hogy eljött a csökkenő erőforrások ideje. Egyre kevesebből kell egyre jobb eredményeket elérnünk. Ugyanakkor beköszöntött egy új-, a gyorsuló megtérülések korszaka is.

Ráadásul ez a két vonulat egyszerre, egy időben történik. Hogyan lehet ez? Hogyan lehet csökkenő erőforrások mellett is (sőt éppen ezért) gyorsuló fejlődést generálni? Mit és hogyan tesznek ma a legsikeresebb szervezetek a startup cégek? Hogyan építik fel az érdeklődés alapú közösségeiket? Hogyan oldanak meg egyszerű, ám fontos mindennapi problémákat?

Idén erről fog szólni a Közösség - Média - Művelődés konferencia. Október 16-án, Békésen.

Miért érdemes itt lenni? Mert a módszerekből, a szemléletmódból nagyon sokat lehet tanulni. Hiszen ma nem válság van, hanem egyre gyorsabb változás, amihez sokan csak kevéssé tudnak alkalmazkodni. Ezek a szervezetek alkalmazkodtak. Nem is akárhogyan.
Csak ízelítőül: itt lesz Adorján Katalin a Prezi képviseletében, aki a Prezi értékeiről tart előadást. Vagy itt lesz a MarkCon Csoport vezetője Vendler Balázs, az idei HR Oscar nyertese. Nem is beszélve Szabó Dávidról a Miutcank.hu csapatából. Fejlesztésük minden közösséggel foglalkozó szervezet számára érdekes lehetőségeket fog megnyitni a közeljövőben.

Biztosak vagyunk abban, hogy a közösségi szervezetek számára nagyon sok és fontos, a mindennapi munkában is alkalmazható, szemléletformáló információ fog elhangozni.

A rendezvény hirdetését csak a múlt héten kezdtük el, de így is kétszer olyan gyorsan fogynak a helyek, mint tavaly. Kérlek, hogy ne késlekedj, mert ha tele lesz a termünk, akkor le kell állítsuk a jelentkezést.

Közösség - Média - Művelődés (http://kozossegmediamuvelodes.hu) konferencia honlapján található meg a részletes program és a jelentkezési lap is. Biztosítsd a helyed a rendezvényen a jelentkezési lap kitöltésével!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!