Magyar Kupa vereség Dabason


Tegnap este a Magyar Kupa keretein belül csapatunk Dabason lépett pályára.

A hazai NBI/B nyugati bajnokságban szereplő csapat jól kezdte a mérkőzést, a 4. percben 3-0 eredménnyel. A 6. percben Kádas László időt kért, ez jót tett a csapatnak, a 15. percben már 8-8 volt a mérkőzés állása, innen azonban a hazaiak egy 6-0-s szériával mondhatni el is döntötték a félidőt. Az első 30 perc elteltével 19-11-es eredmény mellett vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben közel hasonlóan zajlottak az események, mint az első játékrészben. A Dabas magabiztos győzelemmel tovább jutott a Magyar Kupában.

Dabas Diego KC - Békési FKC 37-24 (19-11)

BFKC: Domokos D., Styop M., Balán R., Kopcsák J. 3, Kovács A. 3, Kardos R., Molnár S. 2, Cifra T. 2, Polgár T. 1, Felföldi G., Domokos I. 3, Szilágyi D. 5, Fedor B. 3, Kánya L. 2, Gulyás E., Gazsó P.

Dabas legjobb dobói: Rév M. 8, Sándor R. 7, Priczel B. 6.

Kádas László (edző): "Minősíthetetlenül gyengén játszottunk. A Dabas ötletesen, látványosan kézilabdázva, megérdemelten jutott tovább."

Hétvégén csapatunk a MOL-Pick Szeged csapatát fogadja október 11. (szombat) 18 órától a Békés Városi Sportcsarnokban. Junior mérkőzés nem lesz.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!