Békési FKC - FTC felnőtt mérkőzés képekben


Megjelent: 2014 November 10. ( Hétfő ) 07:50
Módosítva: 2014 November 12. ( Szerda ) 11:51
Szombaton a zöld-fehér FTC csapatait fogadta a Békési FKC a Békés Városi Sportcsarnokban.
A mérkőzés elején felváltva estek a gólok,k a 10. percben 5-5-t mutatott az eredményjelző. A félidő további részében több technikai hibát is vétett a Békés, amit a vendég csapat gólokká értékesített és 3 gólos előnyre tett szert. Ezt a 3 gólos előnyt meg is tartotta a Fradi a 30. perc végéig. A második félidő elején állandósult ez a különbség, a 13. percben sikerült már 2-re felzárkóznia csapatunknak, azonban közelebb kerülni nem tudtak a zöld-fehérekhez. Hétmétereseket, ziccereket hibázott a Békés, aminek köszönhetően a végjátékra 5 gólra nőtt a különbség, amit már nem lehetett megfordítani. Végül sikerült 22-25-re kozmetikázni a mérkőzés végeredményét. A szezon egyik legjobb hangulatú, legküzdelmesebb mérkőzését láthatták a nézők. Békési FKC - FTC 22 - 25(12-15)

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok,k a 10. percben 5-5-t mutatott az eredményjelző. A félidő további részében több technikai hibát is vétett a Békés, amit a vendég csapat gólokká értékesített és 3 gólos előnyre tett szert.

Ezt a 3 gólos előnyt meg is tartotta a Fradi a 30. perc végéig. A második félidő elején állandósult ez a különbség, a 13. percben sikerült már 2-re felzárkóznia csapatunknak, azonban közelebb kerülni nem tudtak a zöld-fehérekhez. Hétmétereseket, ziccereket hibázott a Békés, aminek köszönhetően a végjátékra 5 gólra nőtt a különbség, amit már nem lehetett megfordítani. Végül sikerült 22-25-re kozmetikázni a mérkőzés végeredményét.

A szezon egyik legjobb hangulatú, legküzdelmesebb mérkőzését láthatták a nézők.
Békési FKC - FTC 22 - 25(12-15)

Tételek: 1 - 20 / 141 (8 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!